KRÁLIČÍ JÁTRA SE ZELENÝM - nízkosacharidové

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

KRÁLIČÍ JÁTRA SE ZELENÝM - nízkosacharidové

Báječný, rychlý low carb (LC) oběd z domácích králičích jater, cudle a rukola...a nemá to chybu.

Postup přípravy

  1. Králičí játra si nakrájíme na nudličky, cibuli na měsíčky, česnek na kousky.

    Na rozpáleném sádle si orestujeme cibuli, přidáme česnek a játra.

    Společně restujeme 5 minut, okořeníme a necháme vedle dojít.

  2. Mezitím si na jiné pánvi na sádle orestujeme cudle, osolíme a hotovo.

  3. Servírujeme společně s rukolou, kterou jsme pokapali citronovou šťávou a olivovým olejem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte