Koprová omáčka s hovězím masem

Lenny73

Koprová omáčka s hovězím masem

Klasika v lowcarb verzi, moc dobrá!

Krásný den a pro více inspirace sleduj:

https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

Postup přípravy

  1. Vše dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme doměkka (já v multifunkčním hrnci Salente Cuco, na program dušení, hodinu a půl)

  2. Vývar s masem scedíme, do vývaru přidáme tvrdé stonky kopru a vyvaříme je (cca 20 minut). Poté je vyndáme a přilijeme smetanu, přidáme přepasírovanou uvařenou zeleninu (celer a petržel) a smetanový sýr (na zahuštění). Dáme nasekané výhonky kopru, dochutíme solí, octem a provaříme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte