Koláč z mletého mäsa

MIMA

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Koláč z mletého mäsa

Postup přípravy

  1. 250g hovädzieho a 250g bravčového mäsa si pomeliem, pridám soľ, mleté čierne korenie, 3 rožky, ktoré som namočila do vody a vyžmykala, 1 väčšie vajíčko zmes poriadne vymiešam.

  2. Na dno pekáča poukladám slaninku a pridám trošku oleja, zmes rozdelím na dve rovnaké časti, jednu časť rozložím do pekáča a na ňu poukladám pokrájané párky, vajíčko a kápiu zakryjem zbytkom mletého mäsa, podlejem 100 ml vody a dám piecť na 180°cca 40minut.

  3. Pred dopečením pridám postrúhaný syr.

    Podávam zo zemiakovou kašou alebo šalátom.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte