Kokosovo-punčový řez - bez lepku
Jsou veeeeelmi jedlé, prý jako z cukrárny :).
- 1h:45m
- 10 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
bezlepková mouka, univerzální směs | 300 g |
cukr krupice | 150 g |
margarín, s příchutí másla | 0,5 kusu |
vejce slepičí velké, l | 2 kusy |
bílý jogurt smetanový | 150 g |
kypřící prášek do pečiva bezlepkový | 1 kus |
piškoty bezlepkové | 1 kus |
aroma do potravin, punč | 1 lžíce |
Hello ovocný sirup | 100 g |
voda | 200 ml |
rum (originál tuzemský) | 50 g |
máslo čerstvé | 0,5 kusu |
cukr moučka | 150 g |
tvaroh měkký polotučný | 1 kus |
kokos sušený, strouhaný | 100 g |
mléko polotučné 1,5% tuku | 50 ml |
Postup přípravy
-
Na upečené vlažné těsto si rozetřeme punčovou náplň a necháme zchladnout.
-
Na tu natřeme kokosový krém:máslo ušleháme s cukrem, přidáme spařený kokos a přišleháme tvaroh.
-
Pokapeme čokoládovou polevou. Necháme rozležet nejlépe 2 dny, jsou čím dál lepší:).
-
Krájíme na úhledné řezy a olizujeme se:)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů