Kokosovo-punčový řez - bez lepku

Oli

Jsou veeeeelmi jedlé, prý jako z cukrárny :).

Kokosovo-punčový řez - bez lepku

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
bezlepková mouka, univerzální směs 300 g
cukr krupice 150 g
margarín, s příchutí másla 0,5 kusu
vejce slepičí velké, l 2 kusy
bílý jogurt smetanový 150 g
kypřící prášek do pečiva bezlepkový 1 kus
piškoty bezlepkové 1 kus
aroma do potravin, punč 1 lžíce
Hello ovocný sirup 100 g
voda 200 ml
rum (originál tuzemský) 50 g
máslo čerstvé 0,5 kusu
cukr moučka 150 g
tvaroh měkký polotučný 1 kus
kokos sušený, strouhaný 100 g
mléko polotučné 1,5% tuku 50 ml

Postup přípravy

  1. Na upečené vlažné těsto si rozetřeme punčovou náplň a necháme zchladnout.

  2. Na tu natřeme kokosový krém:máslo ušleháme s cukrem, přidáme spařený kokos a přišleháme tvaroh.

  3. Pokapeme čokoládovou polevou. Necháme rozležet nejlépe 2 dny, jsou čím dál lepší:).

  4. Krájíme na úhledné řezy a olizujeme se:)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů