Kokosove tartaletky s bilou cokoladou a mascarpone

Michaela Rau

Velka improvizace z lednicovych zasob, velke prekvapeni - velka lahudka - tyto tarteletky :)

Kokosove tartaletky s bilou cokoladou a mascarpone

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
mouka kokosová 120 g
sirup datlový 120 g
máslo čerstvé 120 g
kokos sušený, strouhaný 60 g
sůl 1 špetka
mascarpone 200 g
zakysaná smetana 200 g
bílá čokoláda 100 g
citronová šťáva, čerstvá 1 lžíce
ořechovka, likér ořechový 30 g
mražená směs ovoce 200 g
portské, likérové víno 50 g
škrob kukuřičný 2 lžičky
cukr kokosový 20 g

Postup přípravy

  1. Ze všech surovin vypracujeme těsto, namačkáme do formiček a pečeme asi 10 minut/180°C.

  2. Suroviny na krém vyšleháme a naplníme jím vychladlé tartaletky.

  3. Ovoce + ostatní svaříme, necháme trochu schladnout a směsí ozdobíme tartaletky. Dáme do chladu ztuhnout.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů