Krásný lowcarb dezert plný kokosu...
Děkujeme Věře Husákové za recept :)
- 20m
- 6 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
3 kusy |
3 kusy |
300 ml |
300 ml |
170 g |
170 g |
2 lžičky |
2 lžičky |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička |
1 lžička |
Krém | |
200 g |
200 g |
250 g |
250 g |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Vše smíchám,dám do vymazaného a kokosem vysypaného pekáčku 20x30, jemně posypu kokosem a peču na 170°C 20minut
Nechám vychladnout a korpus překrojím, takže budu mít 20x 15cm, spodní část potřu 2/3 krému, přiklopím druhou část a potřu zbytkem krému.
-
Šlehačku vyšlehám, smíchám s tvarohem a sladidlem.
Makronutrienty
22%
20%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 970 kJ | 1 782 kJ |
Kalorická hodnota | 232 kcal | 426 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
7,57 g
3,42 g |
13,9 g
6,29 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,757 SVJ | 1,39 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
20,6 g
14,6 g |
37,8 g
26,8 g |
Bílkoviny | 6,83 g | 12,5 g |
Sůl | 0,212 g | 0,389 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů