Upgrade jednoho receptu zde
- 20m
- 32 porcí
- jednoduché
Postup přípravy
-
Ušleháme sníh, smícháme zbytek surovin, uděláme hrudky a pečeme na cca 170 stupňů 20minut
Makronutrienty
24%
10%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 691 kJ | 208 kJ |
Kalorická hodnota | 404 kcal | 49,8 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
14,6 g
3,95 g |
1,8 g
0,486 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,46 SVJ | 0,18 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
39,4 g
26 g |
4,85 g
3,2 g |
Bílkoviny | 5,89 g | 0,725 g |
Sůl | 0,15 g | 0,018 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů