Knedlík z bramborové vlákniny - LC

Laduš

Knedlík z bramborové vlákniny - LC

Knedlík z mandlové mouky mám sice ráda, ale nikdy jsem z něj nebyla úplně nadšená. Navíc mandlová mouka je dražší a jistě v současné době mnozí z nás šetří, kde se dá. Proto mě napadlo použít bramborovou vlákninu. A za sebe musím říct, že lepší LC knedlík jsem opravdu nikdy nejedla. Je tak dobrý, že se dá jíst i samotný.

Postup přípravy

  1. Větší hrnek vymažeme máslem. Do misky vyklepneme vejce, osolíme a přidáme sýr. Důkladně vidličkou promícháme. Potom přidáme bramborovou vlákninu a prášek do pečiva a opět důkladně promícháme. Přidáme mléko dle potřeby tak, aby mělo těsto kašovinou konzistenci, spíše řidší než hustší. Těsto přelijeme do hrnku a dáme do mikrovlnky na 2 minuty a 40 sekund.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte