KNEDLÍK CHLUPATÝ LC se zelím a uzeným masem

Kdo by neměl rád tuto klasiku - skvělý oběd od Věry Husákové je v lowcarb verzi, děkujeme !

KNEDLÍK CHLUPATÝ LC se zelím a uzeným masem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kedlubna 1 kus
vajíčka 1 kus
mouka z lupiny bílé, vlčího bobu 30 g
guma xantanová 1 lžička
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Knedlík-nastrouhat 1/2 větší kedlubny posolit nechat vyplakat a pak pořádně vymačkat vodu.Přidat 1vejce ,2lžíce lupinové mouky a na špičku kávové lžičky xantanové gumy, promíchat a nechat chvilku stát. Pak mokrýma rukama udělat hada a trhat do osolené vody a vařit 5minut, voda nesmí moc vřít !

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů