Vhodná snídaně pro LC stravování.
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Potřebné suroviny na kaši: | |
---|---|
40 g |
40 g |
120 ml |
120 ml |
50 ml |
50 ml |
Postup přípravy
-
Kešu přes noc namočíme do vody. Ráno vodu slijeme. Kešu rozmixovat. Vše smíchat. Dát na pánvičku, povařit než kaše zhoustne
-
Kešu přes noc namočíme do vody. Ráno vodu slijeme. Kešu rozmixovat. Vše smíchat. Dát na pánvičku, povařit než kaše zhoustne
Makronutrienty
22%
14%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 318 kJ | 2 742 kJ |
Kalorická hodnota | 315 kcal | 655 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
9,97 g
2,81 g |
20,7 g
5,84 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,997 SVJ | 2,07 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
28,8 g
13,7 g |
60 g
28,4 g |
Bílkoviny | 6,34 g | 13,2 g |
Sůl | 0,092 g | 0,192 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů