Kedlubnový fondán - LC
Zase jiná nízkosacharidová příloha, já kedlubny moc ráda...ale jde i z brambor pro neLC strávníky.
- 15m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
máslo čerstvé | 2 lžíce |
kedlubna | 1 kus |
sůl | 1 špetka |
kurkuma mletá | 1 špetka |
česnek stroužky | 2 kusy |
Postup přípravy
-
Menší kastrůlek si vyložíme máslem, přidáme kedluben na stejné velké kusy, které jsem osolila a posypala kurkumou. Prihodime dva stroužky česneku a na středním plameni děláme do změknutí a lehkého zčernání spodní části .
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů