Kedlubnovo-růžičková kaše (LC)
Dva roky jsem žila v Holandsku a až dnes při vaření mě napadlo, že jsem jim mohla náš český holandský řízek ukázat:))) A příloha mě napadla dnes v obchodě. Musím se pochválit, protože mi fakt chutná :D
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
- Lchf, low carb
- Mixér
- Primal
- Přílohy
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kedlubna | 150 g |
sůl | 1 lžička |
kurkuma mletá | 0,5 lžičky |
lučina | 80 g |
kapusta růžičková | 150 g |
Postup přípravy
-
Kedluben jsem povařila s růžičkovou kapustou v osolené vodě s trošičkou kurkumy. Potom jsem rozmixovala s Paloučkem (půl kostky) a hotovo :)
-
Podáváme jako přílohu například s holandským či jiným řízkem, pečeným masem...to už dle vaší chuti.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů