Kedlubnovo-růžičková kaše (LC)

Low_carb_s_andie

Dva roky jsem žila v Holandsku a až dnes při vaření mě napadlo, že jsem jim mohla náš český holandský řízek ukázat:))) A příloha mě napadla dnes v obchodě. Musím se pochválit, protože mi fakt chutná :D

Kedlubnovo-růžičková kaše (LC)

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kedlubna 150 g
sůl 1 lžička
kurkuma mletá 0,5 lžičky
lučina 80 g
kapusta růžičková 150 g

Postup přípravy

  1. Kedluben jsem povařila s růžičkovou kapustou v osolené vodě s trošičkou kurkumy. Potom jsem rozmixovala s Paloučkem (půl kostky) a hotovo :)

  2. Podáváme jako přílohu například s holandským či jiným řízkem, pečeným masem...to už dle vaší chuti.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů