Kávové slzy plněné čokoládovo kokosovou náplní

Michaela Pospíšilová, M-FIT

Kávové slzy plněné čokoládovo kokosovou náplní

Postup přípravy

  1. Smícháme si mleté lněné semínko s vodou a necháme 10 minut odstát.

  2. Smícháme všechny suché ingredience na mandlové slzy, poté přidáme mletá lněná semínka a kokosový olej. Vše pořádně promícháme v nelepivé, vláčné těsto.

  3. Z těsta vyválíme placku, do které vykrajujeme slzy, které přendáme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C na 10 minut

  4. V menší misce si smícháme veškeré ingredience na náplň a spojujeme jim vychladlé mandlové slzy.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte