Kaviárové vejce

Hela De

Když chcete potěšit návštěvu i sebe...

Kaviárové vejce

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vajíčka 4 kusy
kaviár červený 80 g
máslo 2 lžíce
sardelová pasta 1 lžička

Postup přípravy

  1. Vajíčka uvaříme natvrdo Vychladíme je, rozpůlíme a vyjmeme žloutky.

  2. Rozstrouháme je a dobře našleháme s povoleným máslem, opatrně ochutíme sardelovou pastou. Bílkové košíčky naplníme kaviárem, pak ozdobně nastříkáme náplní a vršek ozdobíme zbytkem kaviáru, snítkou petrželky nebo kouskem citrónu.

  3. Na talíři je dozdobíme, servírujeme s čerstvým pečivem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů