Kaviárové vejce
Když chcete potěšit návštěvu i sebe...
- 15m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 4 kusy |
kaviár červený | 80 g |
máslo | 2 lžíce |
sardelová pasta | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Vajíčka uvaříme natvrdo Vychladíme je, rozpůlíme a vyjmeme žloutky.
-
Rozstrouháme je a dobře našleháme s povoleným máslem, opatrně ochutíme sardelovou pastou. Bílkové košíčky naplníme kaviárem, pak ozdobně nastříkáme náplní a vršek ozdobíme zbytkem kaviáru, snítkou petrželky nebo kouskem citrónu.
-
Na talíři je dozdobíme, servírujeme s čerstvým pečivem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů