Katův šleh v pomalém hrnci

Katův šleh v pomalém hrnci

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vepřová plec bez kosti 600 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
cibule 1 kus
česnek stroužky 4 kusy
červená paprika 1 kus
chilli lusky celé 0,5 kusu
rajčata sušená 40 g
nakládané kyselé okurky 2 kusy
paprika kapie sterilovaná 200 g
paprika sladká mletá 1 lžička
worcestrová omáčka 1 lžíce
vývar zeleninový domácí 200 ml

Postup přípravy

  1. Vepřové maso pokrájíme na nudličky a zprudka opečeme na trošce tuku.Já dala Ghí. Opečené maso přendáme do PH.

  2. .Ve výpeku osmažíme cibuli,česnek nakrájený na plátky,červenou kapii,1 chilli papričku,strilovanou kapii,trošku sušených rajčat a kyselé okurky.Přidáme trošku sladké papriky,mletého chilli,worčestru a sladké chilli omáčky,podlijeme vývarem,nebo vodou,promícháme a vlijeme na maso do PH.

  3. Zapneme na stupeň High,po 3 hodinách si roźmícháme trošku kukuřičného škrobu ve vodě,zahustíme a necháme ještě 1 h....

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů