Katův šleh v pomalém hrnci
- 4h:15m
- 4 porce
- jednoduché
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová plec bez kosti | 600 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
cibule | 1 kus |
česnek stroužky | 4 kusy |
červená paprika | 1 kus |
chilli lusky celé | 0,5 kusu |
rajčata sušená | 40 g |
nakládané kyselé okurky | 2 kusy |
paprika kapie sterilovaná | 200 g |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
worcestrová omáčka | 1 lžíce |
vývar zeleninový domácí | 200 ml |
Postup přípravy
-
Vepřové maso pokrájíme na nudličky a zprudka opečeme na trošce tuku.Já dala Ghí. Opečené maso přendáme do PH.
-
.Ve výpeku osmažíme cibuli,česnek nakrájený na plátky,červenou kapii,1 chilli papričku,strilovanou kapii,trošku sušených rajčat a kyselé okurky.Přidáme trošku sladké papriky,mletého chilli,worčestru a sladké chilli omáčky,podlijeme vývarem,nebo vodou,promícháme a vlijeme na maso do PH.
-
Zapneme na stupeň High,po 3 hodinách si roźmícháme trošku kukuřičného škrobu ve vodě,zahustíme a necháme ještě 1 h....
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů