Katův šleh v pomalém hrnci

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Katův šleh v pomalém hrnci

Postup přípravy

  1. Vepřové maso pokrájíme na nudličky a zprudka opečeme na trošce tuku.Já dala Ghí. Opečené maso přendáme do PH.

  2. .Ve výpeku osmažíme cibuli,česnek nakrájený na plátky,červenou kapii,1 chilli papričku,strilovanou kapii,trošku sušených rajčat a kyselé okurky.Přidáme trošku sladké papriky,mletého chilli,worčestru a sladké chilli omáčky,podlijeme vývarem,nebo vodou,promícháme a vlijeme na maso do PH.

  3. Zapneme na stupeň High,po 3 hodinách si roźmícháme trošku kukuřičného škrobu ve vodě,zahustíme a necháme ještě 1 h....

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte