- 4h:15m
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
600 g |
600 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 kus |
1 kus |
4 kusy |
4 kusy |
1 kus |
1 kus |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
40 g |
40 g |
2 kusy |
2 kusy |
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžíce |
1 lžíce |
200 ml |
200 ml |
Postup přípravy
-
Vepřové maso pokrájíme na nudličky a zprudka opečeme na trošce tuku.Já dala Ghí. Opečené maso přendáme do PH.
-
.Ve výpeku osmažíme cibuli,česnek nakrájený na plátky,červenou kapii,1 chilli papričku,strilovanou kapii,trošku sušených rajčat a kyselé okurky.Přidáme trošku sladké papriky,mletého chilli,worčestru a sladké chilli omáčky,podlijeme vývarem,nebo vodou,promícháme a vlijeme na maso do PH.
-
Zapneme na stupeň High,po 3 hodinách si roźmícháme trošku kukuřičného škrobu ve vodě,zahustíme a necháme ještě 1 h....
Makronutrienty
20%
38%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 576 kJ | 1 744 kJ |
Kalorická hodnota | 138 kcal | 417 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,65 g
2,13 g |
14,1 g
6,44 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,465 SVJ | 1,41 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
9,54 g
2,92 g |
28,9 g
8,84 g |
Bílkoviny | 8,69 g | 26,3 g |
Sůl | 1 g | 3,03 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů