Losos je velice cenná potravina, tyto nízkosacharidové karbanátky jsou zajímavou úpravou - zkuste!
Děkujeme Andree Kotenové za recept :)
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Směs | |
---|---|
150 g |
150 g |
nastrouhat a vymačkat 100 g |
100 g |
1 kus |
1 kus |
2 špetky |
2 špetky |
na smažení 1 lžíce |
1 lžíce |
Postup přípravy
-
Rozmixovat 150g lososa bez kůže, přidat hrst nastrouhané a vymačkané cukety a jedno vejce, sůl.
Osmažit na ghí dozlatova.
Makronutrienty
5%
57%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 550 kJ | 1 770 kJ |
Kalorická hodnota | 131 kcal | 423 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
1,09 g
0,104 g |
3,51 g
0,334 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,109 SVJ | 0,351 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
8,46 g
4 g |
27,2 g
12,9 g |
Bílkoviny | 12,6 g | 40,5 g |
Sůl | 0,744 g | 2,4 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů