Luxusní lowcarb jídlo, plné bílkovin a vitamínů!
Děkujeme Romaně Važanské za recept :)
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Karbanátky | |
---|---|
pečené maso 120 g |
120 g |
50 g |
50 g |
1 kus |
1 kus |
1 lžíce |
1 lžíce |
na volské oko 1 kus |
1 kus |
Salát | |
50 g |
50 g |
50 g |
50 g |
50 g |
50 g |
50 g |
50 g |
Postup přípravy
-
Pečené králičí maso v sekáčku rozsekáme, přidáme najemno strouhaný sýr a vajíčko.
Uděláme 3 stejně velké karbanátky a opečeme je na pánvi, spolu s nimi uděláme volské oko.
-
Podáváme s čerstvým salátem.
1 karbanátek jsem si nechala na večeři.
Makronutrienty
8%
47%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 591 kJ | 1 912 kJ |
Kalorická hodnota | 141 kcal | 457 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
1,94 g
0,784 g |
6,26 g
2,53 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,194 SVJ | 0,626 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
10,2 g
3,52 g |
33,1 g
11,4 g |
Bílkoviny | 10,6 g | 34,3 g |
Sůl | 0,267 g | 0,864 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů