Karbanátky - LC

Laduš

Dnešní lowcarb večeře - karbanátky, topinambury posypané jarní cibulkou, ředkvičky, cherry rajčátka.

Karbanátky - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
maso mleté 400 g
vajíčka 2 kusy
droždí lahůdkové sušené, tebi 1 lžíce
vláknina bramborová 40 g
směs koření na mleté maso 2 lžičky
pepř černý mletý 0,3 lžičky
sůl himálajská jemná 1 lžička
sádlo 2 lžíce

Postup přípravy

  1. Všechny uvedené suroviny kromě sádla v míse důkladně promícháme rukou a utvoříme placičky, které usmažíme na sádle z obou stran.

  2. Topinambury jsem uvařila v osolené vodě a po scezení jsem přidala trochu másla. Poznámka: kdo špatně snáší čekankový sirup, tak opatrně i s topinambury, ve kterých je taktéž obsažený inulín.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů