Kapustovo vločkové karbanátky

Celá já

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Kapustovo vločkové karbanátky

Bezmasé karbanátky jsou fajn a příjemně zpestří jídelníček.

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience co je třeba nakrájíme, nastrouháme, smícháme dohromady, vajec dáme tolik, aby se nám hmota k sobě dobře pojila, i když je to trošku problém, ale nechtěla jsem vločky předem namáčet a kapustu vařit. Dělám všechno tak, abych měla se vším co nejmíň práce. :)

  2. Směs necháme chvilku spolu proležet a pak tvarujeme karbanátky, které dáme na plech na pečící papír, který můžeme, ale nemusíme předem potřít olejem. Pečeme v troubě na mírném ohni asi 45 minut. Někdy do těchto verzí zdravých karbanátek přidávám taky sýr cottage. Každopádně fantazii se meze nekladou, jen to chce se toho nebát. :)

  3. Jako příloha se hodí vařené brambory a zelenina a zelenina a zelenina..... případně nějaký zdravý dip, v mém případě tatarka. :))))) Nicméně občas jíst zdravě nikoho nezabije. ;)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte