KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY S DIPEM

Oli

Jednoduché lowcarb jídlo, přitom si zaručeně pochutnáte! Děkujeme Věře Husákové za recept :)

KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY S DIPEM

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
kapusta hlávková 1 hlávka
slanina anglická 50 g
vajíčka 2 kusy
sýr gouda 100 g
mouka z lupiny bílé, vlčího bobu 20 g
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 0,2 lžičky
droždí lahůdkové sušené, tebi 4 lžíce
sádlo 2 lžíce
zakysaná smetana 2 lžíce
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
česnek sušený / granulovaný 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Kapustu, slaninu a sýr dám do sekáčku a rozsekám, přidám zbytek surovin, promíchám a nechám v lednici alespoň hodinu odležet. Navlhčenýma rukama udělám karbanátek, namočím ve vajíčku a obalím v lahůdkovém droždí a osmažím.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů