Kapustové karbanátky - LC

Kapustové karbanátky - LC

Vynikající low carb karbanátky, vhodné i jako nízkosacharidová příloha.

Od Kačenky Kolníkové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Kapustu jsem si rozdělila na jednotlivé listy, vykrojila jsem tvrdé části a dala do vroucí vody tak na 10 minut povařit. Pak jsem scedila a nechala vykapat vodu.

  2. Listy jsem pokrájela na menší kousky a ještě v ruce hodně vymačkala přebytečnou vodu. Do větší mísy jsem dala vejce, kapustu koření, droždí, sýr a lžící všechno vymíchala až pak jsem dala mouku a zase vymíchala.

  3. Rukama jsem dělala karbanátky(těsto trošku lepí) a každý kousek jsem obalila ve lněné mouce dala jsem na plech s pečícím papírem který jsem trošku potřela oliváčem a některé jsem si posypala lněným semínkem a na další jsem si dala kousek nivy,ale tohle není nutné.

  4. Každý kus jsem postříkala lehce olejem a dala péct na 190 stupňů asi tak na 20-25 minut...prostě do zlatova.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte