
Krásný den 🍀🌞🩷 @hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Polévka | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
200 g |
200 g |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
500 ml |
500 ml |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Nakrájenou klobásu a cibuli osmahneme v hrnci dozlatova, přidáme batát, kapustu, koření a chvíli restujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
Makronutrienty
44%
27%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 315 kJ | 1 490 kJ |
Kalorická hodnota | 75,3 kcal | 356 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,46 g
1,42 g |
30,6 g
6,7 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,646 SVJ | 3,06 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,26 g
1,5 g |
20,1 g
7,11 g |
Bílkoviny | 3,97 g | 18,8 g |
Sůl | 0,828 g | 3,92 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů