KAPR NA ČESNEKU S CELEROVOU KAŠÍ

Oli

Ryby jsou zdravé, a český čerstvý kapr v lowcarb úpravě nejvíc :)

KAPR NA ČESNEKU S CELEROVOU KAŠÍ

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
kapr obecný 500 g
česnek stroužky 3 kusy
olivový olej 1 lžíce
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 lžička
kmín drcený 1 lžička
máslo čerstvé 3 lžičky

Postup přípravy

  1. Česnek utřu se solí, přidám olej, pepř a kmín a promíchám, potřu omyté a osušené porce kapra a nechám v lednici odležet alespoň dvě hodiny. Dám do misky vytřené máslem a pokladu slabými plátky másla, peču na 200°C 15-20 minut.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů