KAPR NA ČESNEKU S CELEROVOU KAŠÍ
Ryby jsou zdravé, a český čerstvý kapr v lowcarb úpravě nejvíc :)
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Pečení
- Primal
- Recepty po babičce
- Vánoce
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kapr obecný | 500 g |
česnek stroužky | 3 kusy |
olivový olej | 1 lžíce |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 lžička |
kmín drcený | 1 lžička |
máslo čerstvé | 3 lžičky |
Postup přípravy
-
Česnek utřu se solí, přidám olej, pepř a kmín a promíchám, potřu omyté a osušené porce kapra a nechám v lednici odležet alespoň dvě hodiny. Dám do misky vytřené máslem a pokladu slabými plátky másla, peču na 200°C 15-20 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů