KANČÍ RAGŮ na Rajčatech a Celerové hranolky!

Food by Heart

Dnes jsme vyzkoušeli kančí ragů a celerové hranolky a rozhodně bychom Vám toto jídlo doporučili !!!

KANČÍ RAGŮ na Rajčatech a Celerové hranolky!

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
celer 1 kus
olivový olej 20 ml
kančí kýta bez kosti 500 g
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
olivový olej 5 ml
rajčata sterilovaná, krájená, drcená 150 g
víno červené jakostní 150 ml
houževnatec jedlý,shitake, sušené plodnice 100 g
houby lesní čerstvé, směs 100 g

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme hranolky , abychom je mohli dát péct . Nakrájíme celer , pokapeme olivový olejem , pečeme při 180 C asi tak 20- 30 minut .

  2. Maso osolíme , opepříme a zprudka opečeme na olivového oleji . Vyndáme z pánve , do výpeku z masa nalijeme drcená rajčata a zalijeme dobrým červeným vínem . Dosolíme a vydusíme vodu . Pak zpět nandáme maso a dusíme do měkka. Před koncem přidáme houby , my použili shiitaké , které mají výrazně kořeněnou chuť a jídlu dali šmrnc. Pak jsme ještě přidali pár lišek . Chvilinku podusit a je hotovo .

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů