KANČÍ GULÁŠ S PAŽITKOVÝM KNEDLÍKEM - LC

lowfit_zuzi

Nedávno jsme od známých dostali kančí maso, takže lowcarb guláš byla jasná volba. A v kombinaci s LC knedlíkem je to mňamka ???? Více receptů najdete tady ➡️https://www.instagram.com/lowcarb_zuzi/

KANČÍ GULÁŠ S PAŽITKOVÝM KNEDLÍKEM - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vajíčka 2 kusy
mandlová mouka 4,5 lžic
pažitka nať čerstvá 1 hrst
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 0,5 lžičky
sůl 1 špetka
sůl 1 lžíce
pepř černý mletý 1 lžička
kančí maso na guláš 1 kg
cibule 1 kg
vepřové sádlo 2 lžíce
paprika sladká mletá 2 lžíce
kořenicí směs gulášové koření 2 lžíce

Postup přípravy

  1. V malé misce nebo hrnečku smícháme vše dohromady. Pečeme v mikrovlnce 2 minuty. Poté knedlíky hned vyklopíme a servírujeme, jsou vynikající.

  2. Cibuli nakrájíme na kostičky a zasmahneme na sádle. Když začne hnědout, tak přidáme na kostky nakrájené maso a spolu s cibulí zasmahneme, aby se maso zatáhlo, přidáme koření (kořením od oka a dle chuti) a podlejeme vodou . Vařím v papiňáku 25 minut nastaveným na hovězí maso. Guláš ničím nezahušťujeme, zahustí ho cibule. Podáváme spolu s LC pažitkovým knedlíkem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů