Kakaový avokádový "pudink" bez vaření

Kateřina Gallinová

V tomto nevařeném avokádovém "pudinku" se avokádo trochu chuťově schovává za kvalitním kakaem, medem a vanilkou, ale dodává mu skvělou krémovitost. Jestliže ho chcete podávat ke svačině, vmixujte do něj třeba řecký jogurt, ať hned nemáte zase hlad.

Kakaový avokádový "pudink" bez vaření

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
avokádo 2 kusy
med včelí 2 lžičky
kakaový prášek nepražený 4 lžíce
vanilka lusk mletá 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Avokáda rozpulte, vyndejte pecky a dužninu ze slupek vydlabejte lžící.

  2. Do vyšší užší nádoby vložte dužninu z avokáda, nepražený kakaový prášek, vanilku a med.

  3. Vše dohladka rozmixujte a ihned podávejte. V chladničce vydrží zakrytý "pudink" do druhého dne.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů