Kakaovo-hruškový koláč
- 40m
- 12 porcí
- jednoduché
- Evropská
- Moučníky a dezerty
- Oslava
- Pečení
- Rostlinný původ
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 12 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
hladká mouka špaldová celozrnná | 2 hrnky |
kakaový prášek na vaření | 4 lžíce |
cukr třtinový | 9 lžic |
kypřící prášek do pečiva | 1 kus |
skořice mletá | 1 lžička |
olej | 0,75 hrnku |
hrušky | 3 kusy |
mléko rostlinné | 1,25 hrnků |
Postup přípravy
-
Zmiešame sypké suroviny, vmiešame olej a "mlieko". Zmes vylejeme na plech, poukladáme hrušky a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 st. asi 25-30 minút (zistíme špajlou
-
Tip: do cesta môžete pridať aj kúsky čokolády
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů