Kachní prsa

Tak jednoduché, rychlé, přitom táák dobré a zdravé... Oběd či večeře nízkosacharidově, příloha je bílá ředkev. Děkujeme Jozefu Kabátovi za recept :)

Kachní prsa

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
kachní prsa 600 g
sůl 4 špetky
pepř černý mletý 2 špetky

Postup přípravy

  1. Prsa na straně kůže nařezat do mřížky. Naříznout opatrně, jen do tukové části. Osolit a opepřit po obou stranách a péct nejdříve na straně kůže na suché pánvi, pánev předtím nerozpalovat. Po upečení kůže do zlatova otočit a nechat maso z druhé strany krátce zatáhnout.

  2. Přendat i s pánví, nebo na rozpálený plech, do trouby na 200 °C na 7 minut. Prso položit na stranu kůže. Vytáhnout z trouby a nechat pár minut odpočinout a poté nakrájet. Přílohové nudle jsou ze syrové bílé ředkve.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů