Tak jednoduché, rychlé, přitom táák dobré a zdravé...
Oběd či večeře nízkosacharidově, příloha je bílá ředkev.
Děkujeme Jozefu Kabátovi za recept :)
- 20m
- 3 porce
- jednoduché
Postup přípravy
-
Prsa na straně kůže nařezat do mřížky. Naříznout opatrně, jen do tukové části. Osolit a opepřit po obou stranách a péct nejdříve na straně kůže na suché pánvi, pánev předtím nerozpalovat. Po upečení kůže do zlatova otočit a nechat maso z druhé strany krátce zatáhnout.
-
Přendat i s pánví, nebo na rozpálený plech, do trouby na 200 °C na 7 minut. Prso položit na stranu kůže. Vytáhnout z trouby a nechat pár minut odpočinout a poté nakrájet. Přílohové nudle jsou ze syrové bílé ředkve.
Makronutrienty
0%
31%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 359 kJ | 2 737 kJ |
Kalorická hodnota | 325 kcal | 654 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,22 g
0 g |
0,443 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,022 SVJ | 0,044 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
30,3 g
9,19 g |
61 g
18,5 g |
Bílkoviny | 13,9 g | 28 g |
Sůl | 0,752 g | 1,51 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů