Kachna s květákovým pyré

Báječné lowcarb jídlo, knedlík být nemusí... V případě zájmu mě můžete sledovat i na Instagramu https://www.instagram.com/p/CVkVKAdNk5B/...

Kachna s květákovým pyré

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
kachna 1 950 g
tymián čerstvý 4 snítky
rozmarýn 4 snítky
květák 1 kus
kmín celý 2 lžičky
sůl 2 lžičky
máslo čerstvé 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Na dno pomalého hrnce dáme na růžičky nakrájený, osolený a opepřený květák a pár snítek bylinek. Na to dáme osolenou, okmínovanou a opepřenou kachnu. Z vrchu i dovnitř kachny dáme bylinky a šest hodin pomalíme. Pak rozpálíme troubu a opečeme do zlatova.

  2. Mezitím si vyndáme květák, rozmixujeme, zjemníme kouskem másla, případně dosolíme či dopepříme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů