Juraj burger
Výborný testovací burger
- 1h
- 10 porcí
- jednoduché
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřové maso mleté | 0,3 kg |
hovězí mleté maso | 0,7 kg |
vejce slepičí střední, m | 2 kusy |
worcestrová omáčka | 2 lžičky |
kečup jemný | 1 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
strouhanka | 2 lžíce |
hořčice plnotučná | 1 lžička |
petrželka, petrželová nať sušená | 1 lžíce |
houska | 10 kusů |
sýr čedar, cheddar | 150 g |
ledový salát | 10 listů |
nakládané kyselé okurky | 10 kusů |
kečup jemný | 10 lžiček |
majonéza | 10 lžiček |
cibule | 1 kus |
rajčata | 2 kusy |
Postup přípravy
-
1. Zmiešať 2. Urobiť burger velkosti dlane asi 1 cm hrubý 3. Grilovat nebo smažit na pánvici 4. Po obrátení burgru na druhu stranu položiť plátok chedaru aby sa roztiekol 5. Dokončenie burgru podľa chuti: opečená žemla majonéza maso s chedarom plátok cibuľe nakrájaná uhorka na plátky plátok paradajky šalát kečup opečená žemla
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů