Juraj burger

Testovaci Juraj

Výborný testovací burger

Juraj burger

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
vepřové maso mleté 0,3 kg
hovězí mleté maso 0,7 kg
vejce slepičí střední, m 2 kusy
worcestrová omáčka 2 lžičky
kečup jemný 1 lžíce
česnek 2 stroužky
strouhanka 2 lžíce
hořčice plnotučná 1 lžička
petrželka, petrželová nať sušená 1 lžíce
houska 10 kusů
sýr čedar, cheddar 150 g
ledový salát 10 listů
nakládané kyselé okurky 10 kusů
kečup jemný 10 lžiček
majonéza 10 lžiček
cibule 1 kus
rajčata 2 kusy

Postup přípravy

  1. 1. Zmiešať 2. Urobiť burger velkosti dlane asi 1 cm hrubý 3. Grilovat nebo smažit na pánvici 4. Po obrátení burgru na druhu stranu položiť plátok chedaru aby sa roztiekol 5. Dokončenie burgru podľa chuti: opečená žemla majonéza maso s chedarom plátok cibuľe nakrájaná uhorka na plátky plátok paradajky šalát kečup opečená žemla

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů