Jogurtový dip s citronem a mátou

Jídelní plán

Vynikající lehce pikantní, ale svěží dip ideální třeba ke grilovaným masům nebo jehněčímu.

Jogurtový dip s citronem a mátou

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
čerstvá máta 1 hrst
citrón 0,5 kusu
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 0,2 lžičky
bílý jogurt smetanový 250 g
česnek 1 stroužek

Postup přípravy

  1. Bílý jogurt rozmícháme do hladka, přidáme najemno nasekanou mátu. Citron dobře omyjeme a ostrouháme do jogurtu žlutou část kůry. Přidáme pepř, sůl, utřený česnek a citronovou šťávu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů