JEŽATÁ KOLEČKA

Oli

JEŽATÁ KOLEČKA

Málo známé cukroví, moc dobré a docela rychlé. Při jednom pečení máte i ozdobeno, hotovo během hodinky.

Kakaové linecké těsto jsou hvězdičky, kokosová hmota navrch...

Postup přípravy

  1. Ze všech surovin si uděláme vláčné těsto a necháme v chladu odpočinout přes noc.

  2. Z těsta vykrajujeme hvězdičky, dáme si je na plech s pečícím papírem.

  3. Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, vmícháme kokos.

    Na každou hvězdičku si zdobičkou uděláme bobek, na něj kopeček z kokosové hmoty.

  4. Pečeme asi 10 minut/160°C.

    Uchováme v chladu v uzavřené nádobě.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte