Jednohubky z červené řepy s nadýchanou čepicí
Na tento recept potřebujete pouze 3 suroviny. Vyzkoušejte ho!
- 15m
- 10 porcí
- jednoduché
Suroviny pro 10 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
červená řepa, předvařená | 200 g |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 50 g |
vaječný bílek | 2 kusy |
Postup přípravy
-
Uvařenou řepu menší velikosti nakrájíme na stejné plátky. Použila jsem V-kráječ, aby byly všechny plátky stejné tloušťky cca 0,5 cm.
-
Bílky vyšleháme do husté pěny a přisypeme parmazán.
-
Na plátky řepy dáme lžíci našlehané parmazánové pěny.
-
Pečeme na 170 °C přibližně 10 minut až pěnová čepice dostane zlatavou barvu.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů