Jednohubky z červené řepy s nadýchanou čepicí

Leny jede low carb

Na tento recept potřebujete pouze 3 suroviny. Vyzkoušejte ho!

Jednohubky z červené řepy s nadýchanou čepicí

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
červená řepa, předvařená 200 g
sýr parmazánového typu, strouhaný 50 g
vaječný bílek 2 kusy

Postup přípravy

  1. Uvařenou řepu menší velikosti nakrájíme na stejné plátky. Použila jsem V-kráječ, aby byly všechny plátky stejné tloušťky cca 0,5 cm.

  2. Bílky vyšleháme do husté pěny a přisypeme parmazán.

  3. Na plátky řepy dáme lžíci našlehané parmazánové pěny.

  4. Pečeme na 170 °C přibližně 10 minut až pěnová čepice dostane zlatavou barvu.

    Pečeme na 170 °C přibližně 10 minut až pěnová čepice dostane zlatavou barvu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů