Jednohubky z červené řepy s nadýchanou čepicí

Leny jede low carb

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Jednohubky z červené řepy s nadýchanou čepicí

Na tento recept potřebujete pouze 3 suroviny.

Vyzkoušejte ho!

Postup přípravy

  1. Uvařenou řepu menší velikosti nakrájíme na stejné plátky. Použila jsem V-kráječ, aby byly všechny plátky stejné tloušťky cca 0,5 cm.

  2. Bílky vyšleháme do husté pěny a přisypeme parmazán.

  3. Na plátky řepy dáme lžíci našlehané parmazánové pěny.

  4. Pečeme na 170 °C přibližně 10 minut až pěnová čepice dostane zlatavou barvu.

    Pečeme na 170 °C přibližně 10 minut až pěnová čepice dostane zlatavou barvu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte