Jatýrka na cibulce s mandlemi a slaninkou

Hela De

Jatýrka. Low carb. S mandlemi. Výborný... no nezkuste je...

Jatýrka na cibulce s mandlemi a slaninkou

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
játra kuřecí 350 g
cibule 1 kus
slanina 60 g
rajský protlak 2 lžíce
mandle blanšírované 1 g
vývar hovězí domácí 100 ml
kořenicí směs grilovací koření 1 lžička
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Na pánvi jsem nejdřív opekla slaninu. Přisypala jsem cibuli a pěkně osmahla. Na cibulku jsem přidala rajský protlak a opekla ho skoro do sucha. Potom jsem přilila trošku vody, rozmíchala a vložila jatýrka a mandle. Když byla jatýrka hotová, dokořenila jsem dobrýl grilovacím kořením a dosolila.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů