Jatýrka na cibulce s mandlemi a slaninkou
Jatýrka. Low carb. S mandlemi. Výborný... no nezkuste je...
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
játra kuřecí | 350 g |
cibule | 1 kus |
slanina | 60 g |
rajský protlak | 2 lžíce |
mandle blanšírované | 1 g |
vývar hovězí domácí | 100 ml |
kořenicí směs grilovací koření | 1 lžička |
sůl | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Na pánvi jsem nejdřív opekla slaninu. Přisypala jsem cibuli a pěkně osmahla. Na cibulku jsem přidala rajský protlak a opekla ho skoro do sucha. Potom jsem přilila trošku vody, rozmíchala a vložila jatýrka a mandle. Když byla jatýrka hotová, dokořenila jsem dobrýl grilovacím kořením a dosolila.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů