Jarní tvarohová pomazánka s ředkvičkami na salátové lodičce

Jídelní plán

Jednoduché, rychlé a výborné jídlo nebo svačinka plná bílkovin. Příprava trvá méně než deset minut:) Recept jako stvořený pro jarní dny:)

Jarní tvarohová pomazánka s ředkvičkami na salátové lodičce

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
salát little gem 1 kus
tvaroh měkký polotučný 250 g
ředkvičky 1 svazek
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 1 lžička
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
šunka vepřová 50 g

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájíme na jemno. Ředkvičky nasekáme nebo nastrouháme nahrubo. Rozmícháme s tvarohem, solí, pepřem a trochou citronové šťávy. Pokud máme, můžeme přidat trochu čerstvých zelených výhonků pažitky, mladých kopřiv nebo medvědího česneku na dochucení. Salát natrháme na jednotlivé listy a pomazánku na salátové lodičky poklademe lžící. Dobrou chuť!

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů