Jarní omeleta

Adéla Kábelová

Barevná a chutná snídaně, oběd či večeře. Na přípravu stačí jen vajíčka, nějaká zelenina, avokádo, kvalitní šunka nebo třeba cottage sýr a maximálně 15 minut času.

Jarní omeleta

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
olivový olej panenský 0,5 lžíce
vejce slepičí malé, s 3 kusy
avokádo 30 g
ředkvičky 1 kus
rajčata cherry 30 g
polníček 0,5 hrsti
šunka sušená, pršut, prosciutto 30 g
okurka 30 g

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozehřeju olivový olej a přidám rozšlehaná vejce, do kterých přidám vždy trochu vody, aby omeleta nebyla vysušená. Přiklopím pokličkou a vařím dokud není omeleta hotová. Omeletu přemístím na talíř a pokladu prosciuttem, na kolečka nakrájenou okurkou, rajčaty, ředvičkami, na měsíčky nakrájeným avokádem a několika lístky polníčku.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů