Jahodový nepečený cheesecake - LC

Rychlý a výtečný lowcarb dort bude chutnat všem. Tento nízkosacharidový dezert bude skvělý i s malinami či borůvkami. Parádní dort připravila Ruth Šormová, děkujeme :)

Jahodový nepečený cheesecake - LC

Suroviny pro 16 osob

Čeho Kolik
mandlová mouka 300 g
máslo čerstvé 100 g
smetana ke šlehání, šlehačka 2 kusy
mascarpone 2 kusy
tvaroh měkký tučný 2 kusy
xylitol 1 lžíce
jahody 250 g

Postup přípravy

  1. Korpus: smichat 300 g mandlové mouky se 100 g rozpuštěného másla, namačkat na dno formy vyložené pečícím papírem a nechat půl hodiny ztuhnout v mrazáku.

  2. Krém: 2 ušlehané smetany se ztužovačem, 2 mascarpone, 2 tvarohy, rozmixované jahody, xylitol. Navršit na korpus a nechat přes noc ztuhnout v lednici.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů