Jahodový nepečený cheesecake - LC
Rychlý a výtečný lowcarb dort bude chutnat všem. Tento nízkosacharidový dezert bude skvělý i s malinami či borůvkami. Parádní dort připravila Ruth Šormová, děkujeme :)
- 1h
- 16 porcí
- jednoduché
- Dorty
- Evropská
- Jedlé dárky
- Lchf, low carb
- Mixér
- Moučníky a dezerty
- Mražení a chlazení
- Oslava
- Primal
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 16 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
mandlová mouka | 300 g |
máslo čerstvé | 100 g |
smetana ke šlehání, šlehačka | 2 kusy |
mascarpone | 2 kusy |
tvaroh měkký tučný | 2 kusy |
xylitol | 1 lžíce |
jahody | 250 g |
Postup přípravy
-
Korpus: smichat 300 g mandlové mouky se 100 g rozpuštěného másla, namačkat na dno formy vyložené pečícím papírem a nechat půl hodiny ztuhnout v mrazáku.
-
Krém: 2 ušlehané smetany se ztužovačem, 2 mascarpone, 2 tvarohy, rozmixované jahody, xylitol. Navršit na korpus a nechat přes noc ztuhnout v lednici.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů