Jahodová bublanina - LC

Jahodová bublanina - LC

Lehký a šťavnatý nízkosacharidový (lowcarb) dezert či snídaně, s čerstvými jahodami osvěžující a výtečný.

Děkujeme Jozefu Kabátovi za recept :)

Postup přípravy

  1. Žloutky s erythritolem jsem vyšlehal. V míse smíchal suché potraviny a přilil rozpuštěné máslo s kokosovým olejem. Obě směsi spojil. Bílky se solí jsem vyšlehal do tuhého sněhu a do těsta pomalu ručně přimíchal. Přelil do kulaté formy o průměru 26 cm.

  2. Jahody jsem očistil a vmáčkl do těsta, větší jsem rozkrojil. Pekl jsem v předehřáté troubě na 170 °C 40 minut. Po vychladnutí pocukroval moučkovým erythritolem.

    Pro mě super, málo sladká, já to tak prostě mám.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte