JAHODOVÁ BUBLANINA

MIMA

Bublanina je nadýchaná, veľmi rýchla, nenáročná, môžete použiť aj iné ovocie...chutný dezert.

JAHODOVÁ BUBLANINA

Suroviny pro 24 osob

Čeho Kolik
vajíčka 4 kusy
olej řepkový 200 ml
mléko polotučné 1,5% tuku 300 ml
cukr moučka 250 g
polohrubá mouka 500 g
kypřící prášek do pečiva 1 kus
jahody 500 g

Postup přípravy

  1. 4 celé vajíčka si vymiešam s olejom 200 ml, 300 ml mlieka a 250 g práškového cukru, potom pridám už len 500 g polohubej múky a nakonec prášok do pečiva. Plech si vytriem maslom, vylejem cesto a poukladám nakrájané jahody. Pečiem pri 180° 35 minút.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů