Jáhlová polévka
- 20m
- 2 porce
- jednoduché
- Polévky
- Recepty po babičce
- Rostlinný původ
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
mrkev | 1 kus |
petržel kořenová | 1 kus |
pórek | 50 g |
vývar zeleninový domácí | 750 ml |
jáhly, proso | 20 g |
sůl | 2 špetky |
Postup přípravy
-
Očištěnou mrkev a petržel nakrájíme na tenká kolečka a dáme vařit do zeleninového vývaru.
-
Když je zelenina téměř měkká, přidáme na drobno nakrájený pórek a jáhly. Vaříme až jsou jáhly měkké. Dochutíme solí.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů