Jablečný pudink s malinami a skořicí - bezlepkový

Luci

Je čas jablíček, rychlá svačinka z nich je moc dobrá... a můžeme si přidat šlehačku...:)

Jablečný pudink s malinami a skořicí - bezlepkový

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
jablka 200 g
cukr třtinový 2 lžíce
skořice mletá 1 lžička
puding s příchutí vanilky bezlepkový, prášek 1 kus
piškoty bezlepkové 20 kusů
maliny 1 hrst

Postup přípravy

  1. Do hrnce vložíme nastrouhaná jablka, zalijeme je dvěma hrnky vody a přisypeme cukr i skořici. Přivedeme k varu a asi minutu vaříme.

  2. Pak přidáme pudinkový prášek, který jsme rozmíchali v troše vody, povaříme asi 2 minuty.

  3. Část pudinku dáme do misky, přidáme pár piškotů na zasycení, zalijeme zbytkem pudinku. Posypeme malinami a necháme lehce schladnout.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů