Jablečný pudink s malinami a skořicí - bezlepkový
Je čas jablíček, rychlá svačinka z nich je moc dobrá... a můžeme si přidat šlehačku...:)
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
jablka | 200 g |
cukr třtinový | 2 lžíce |
skořice mletá | 1 lžička |
puding s příchutí vanilky bezlepkový, prášek | 1 kus |
piškoty bezlepkové | 20 kusů |
maliny | 1 hrst |
Postup přípravy
-
Do hrnce vložíme nastrouhaná jablka, zalijeme je dvěma hrnky vody a přisypeme cukr i skořici. Přivedeme k varu a asi minutu vaříme.
-
Pak přidáme pudinkový prášek, který jsme rozmíchali v troše vody, povaříme asi 2 minuty.
-
Část pudinku dáme do misky, přidáme pár piškotů na zasycení, zalijeme zbytkem pudinku. Posypeme malinami a necháme lehce schladnout.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů