Jablečný koláč

waytohealth

Rychlý, jen z pár ingrediencí a neskutečné dobrý!:))

Jablečný koláč

Suroviny pro 5 osob

Čeho Kolik
vajíčka 3 kusy
jablka 235 g
mouka kokosová 25 g
ořechy vlašské mleté 20 g
skořice mletá 1 lžička
kořenicí směs perníkové koření 1 lžička
soda jedlá 1 g
přírodní sladidlo (xylitol, erythritol, stévie) 1 g

Postup přípravy

  1. Jablka nastrouháme na struhadle nahrubo v míse. Přidáme k nim ostatní ingredience kromě vajec a promícháme. Vejce rozklepneme do hrnku a rozkvedláme vidličkou. Přilijeme je k jablkové směsi, zamícháme a necháme 3 minuty odležet.

 Dáme do formy (19x13 cm) s pečicím papírem a pečeme na 175 stupňů cca 30 minut. 

Jako polevu jsem použila kokosový krém, který jsem rozehřála ve vodní lázni.

PS: těsto by nemělo být tekuté, takže se nelekejte:)

    Jablka nastrouháme na struhadle nahrubo v míse. Přidáme k nim ostatní ingredience kromě vajec a promícháme. Vejce rozklepneme do hrnku a rozkvedláme vidličkou. Přilijeme je k jablkové směsi, zamícháme a necháme 3 minuty odležet. Dáme do formy (19x13 cm) s pečicím papírem a pečeme na 175 stupňů cca 30 minut. Jako polevu jsem použila kokosový krém, který jsem rozehřála ve vodní lázni. PS: těsto by nemělo být tekuté, takže se nelekejte:)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů