Báječná podzimní snídaně/svačina od Terezky Kalašové, děkujeme:):
- vegan
- bez lepku
- bez přidaného cukru
- vysoký obsah vlákniny
- 30m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Hmota | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
Drobenka | |
bez lepku 20 g |
20 g |
10 g |
10 g |
10 g |
10 g |
Postup přípravy
-
Malou zapékací formičku vytřete kokosový tukem a naplňte nastrouhaným jablkem se skořicí, navrh dejte drobenku, kterou uděláte smícháním všech tří ingrediencí, pečte 30 minut na 180 stupňů.
Makronutrienty
70%
6%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 538 kJ | 1 079 kJ |
Kalorická hodnota | 129 kcal | 258 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
17,6 g
2,31 g |
35,3 g
4,63 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,76 SVJ | 3,53 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,93 g
4,64 g |
11,9 g
9,3 g |
Bílkoviny | 1,62 g | 3,25 g |
Sůl | 0,082 g | 0,164 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů