Išelské dortíky - LC
Jedno z nejoblíběnějších cukroví, i v lowcarb verzi je výborné. Děkujeme Věře Husákové za recept :)
- 1h
- 20 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 20 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
mandlová mouka | 100 g |
mouka kokosová | 70 g |
len, lněné semínko mleté | 30 g |
máslo čerstvé | 140 g |
kakaový prášek, holandské kakao | 2 lžíce |
vanilkový extrakt | 2 ml |
xylitol, cukr březový | 2 lžíce |
Postup přípravy
-
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrájíme kolečka. Pečeme asi 8 minut/170°C. Druhý den plníme máslovým krémem: kešu, máslo, marmeláda, rum, sladidlo, pocákané čokoládou a sypané mrazem sušenými jahodami
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů