Huspenina

Oli

Typická pochoutka v čase zabíjaček, od Janky Folkové, děkujeme :)

Huspenina

Suroviny pro 5 osob

Čeho Kolik
vepřové přední koleno 800 g
vepřový bok, bůček bez kosti 200 g
sůl 1 lžička
bobkový list celý sušený 2 kusy
pepř černý celý 1 lžička
cibule 1 kus

Postup přípravy

  1. Uvařila jsem přední (malé) koleno a kousek bůčku ( lžička soli, bobkový list, lžička kuliček pepře, cibule i se slupkou, asi 2 l vody - vařila jsem v tlakáči něco přes hodinu). Čistého masa bylo 40 dkg, kůže 25 dkg, hrnek vývaru. Kůže jsem rozmixovala s vývarem, maso překrájela na větší kousky, vše promíchala v míse a nalila do formy.

  2. Dáme ztuhnout přes noc do lednice, servírujeme s octem a cibulí :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů