Hříbkové ragů v valašskou kyškou

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Hříbkové ragů v valašskou kyškou

Postup přípravy

  1. Brambory pečlivě umyjeme, osolíme, okmínujeme a uvaříme a celé uvaříme ve slupce.

    Mladé, tvrdé hříbky očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nadrobno.

  2. Hříbky s cibulí vložíme na pánev, přidáme bobkový list, sůl a mírně podlijeme vývarem. Vaříme cca 20 minut. Podléváme postupně, vždy malým množstvím vývaru tak, aby na konci vaření nezbyla na pánvi téměř žádná tekutina.

  3. Uvařené houby podlijeme valašskou kyškou a necháme ještě cca 3 minuty povařit. Podáváme s brambory uvařenými ve slupce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte