Hráškový krém se sněhovými noky

Romča

Polévka, která chutná a vypadá...lowcarb lehký oběd či večeře.

Hráškový krém se sněhovými noky

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
hrášek mražený 400 g
vývar zeleninový domácí 150 ml
sůl 1 špetka
smetana na vaření 2 lžíce
čerstvá máta 1 snítka
vaječný bílek 2 kusy
sůl 1 špetka
petrželka, petrželová nať 1 hrst

Postup přípravy

  1. Mražený hrášek dáme krátce povařit spolu s vývarem a mátou, pak rozmixujeme a přidáme smetanu, podle chuti dosolíme. Sněhové noky - bílky osolíme a ušleháme tuhý sníh , do něho zlehka vmícháme nasekanou petrželku a dvěmi lžícemi tvoříme noky, které dáme do vařící osolené vody.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů